Mad der bevæger

Kai Thor er sund og inspirerende mad, der bevæger. Vores kokke flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på en ny og original måde. Både når vi taler om mad til events og arrangementer – og når det drejer sig om den daglige madoplevelse på jobbet.

Åbenhed, omhyggelighed og fleksibilitet kendetegner alt, hvad vi beskæftiger os med.
Det kræver viden, indlevelse, faglig dygtighed og nysgerrighed – og vi bygger på dialog, så vores kunder kan forvente en leverance, som passer til præcis den situation, maden indgår i.

Vi stræber efter sunde, velsmagende anretninger, som så vidt muligt kan Nøglehulsmærkes. Desuden arbejder vi bevidst på at undgå madspild i hele processen fra råvaren til den endelige servering – blandt andet er vi stolte af at have modtaget bronze for Food Waste Sensitivity.

Vi arbejder med respekt for både mennesker, det legende håndværk og de gode, friske råvarer; helst lokale – og på det grundlag skaber vi levende madoplevelser så nemt og enkelt som muligt for vores kunder.

”Vi ønsker at arbejde i et ærligt køkken med respekt for mennesket og råvarer, så vi sammen med vores kunder kan skabe de bedste oplevelser”

Mark Blæsbjerg
Direktør og partner i Kai Thor

Hent FOOD & EVENT Book

Snackbox med croissant

Rugbrød - knæk - crudite - pesto

Indeholder:

8 stk mini croissant
8 stk. mini rugbrød
2 x 8 stk knækbrød
Crudité
Pesto

160,00 kr.
ex moms.

Tapas fliser

Vælg mellem flere varianter

Priser fra
160,00 kr.
ex moms.