Madspild – nej tak

Madspild er meget andet end at smide mad ud, som ikke bliver spist. Madspild kan reduceres ved omtanke, planlægning og opfindsomhed. Vi praktiserer et helhedssyn – og Kai Thor har modtaget bronze under Food Waste Sensivity/EPCAS Code of Conduct.

Vi arbejder med fokus på madspild gennem hele processen; lige fra indkøb, kreativ og fuld udnyttelse af råvarer og håndtering gennem hele processen lige indtil servering. Og ikke mindst i køkkenet, hvor omhyggelig vurdering af råvarebehov ved hvert enkelt arrangement og konsekvent beregning af vareprocenter udgør et konkret målepunkt.

Hent FOOD & EVENT Book

Snackbox med croissant

Rugbrød - knæk - crudite - pesto

Indeholder:

8 stk mini croissant
8 stk. mini rugbrød
2 x 8 stk knækbrød
Crudité
Pesto

160,00 kr.
ex moms.

Tapas fliser

Vælg mellem flere varianter

Priser fra
160,00 kr.
ex moms.